19.03.2011

Fange et øyeblikk


bilde: weheartit

Liker tanken på å stå midt i en eng med hele verden rundt seg. Mens du står der og fanger et spesielt øyeblikk med kameraet. Nå har helgen kommet snikende atter en gang. Nå er jeg tre uker unna å bli ett år eldre. Om ett år er jeg halveis til femti. Bare tanken gjør meg stressa. Livet handler om å glede seg over de små tingene. I dag har jeg gått til innkjøp av en fin leopard lommebok , og kjent solen skinne på meg. Jeg er uten tvil en person som trives best når det er sol og varme. De kalde vintermånedene har vært ekstra lange i år. Så jeg benytter hver eneste mulighet til å tjuvstarte på vår sesongen , i dag med solbriller og en tynn lett vårjakke. Mennesker blir også generelt mye mer positiv når solen dukker frem. De vet at det ikke er lenge til lange ferier, båturer og plask i vannet.

4 Kommentarer:

Anonymous Luisa sa ...

Noen vil si at et slik bilde bare er av en jente i en åker (f.eks) men selve øyeblikket er nok mye mer. Kanskje jentas tanker er så spesielle for henne, at det er det viktigste øyeblikket i hennes liv :)

Jeg har blitt 25 år, og lover deg, en setter mer pris på de små øyeblikkene, og livet blir bare bedre ;)

19. mars 2011 kl. 16:03  
Anonymous Juliana sa ...

Luisa: De små øyeblikkene er veldig viktig!

19. mars 2011 kl. 18:18  
Blogger Jorunn sa ...

Jeg er også et sommermenneske, og når våren kom her til England tok jeg imot den med åpne armer...
Vi får ta vare på alle fine og gode øyeblikk vi har, uansett kommer det alltid tunge og regnfulle dager, men etter de kommer det opplett og solskinn. Slik prøver jeg å tenke.. ;)

20. mars 2011 kl. 17:20  
Blogger Jkaarud sa ...

Jorunn: Det er veldig viktig å tenke sånn. Man blir jo generelt mer positiv av å tenke positivt!

21. mars 2011 kl. 14:07  

Legg inn en kommentar

<< Startsiden