21.03.2011

bokanmeldelse: Lauren Conrad- Style


Jeg hadde egentlig lyst på Whitney`s bok , men den er nok for ny til at jeg finner den i bohandelen. Jeg plukket heller opp Lauren Conrad`s bok. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle forvente. Men jeg har alltid vært fasinert av Lauren , hun var alltid den snille både i Laguna Beach og The Hills. Så tenke jeg ville gi den en sjanse. Hun litt for klassisk og søt stil for hva jeg personlig liker , men noen tips må hun ha plukket opp etter å ha arbeidet i motebransjen. Så jeg leste boken med åpent sinn.

Boken starter med hun forteller om en koffert full av skatter hun fikk av bestemoren hennes når hun var liten. Falske pelser , lange kjoler og gamle smykker. Som mange andre jenter elsket hun å kle seg ut. Ta på seg for store sko , rød leppestift og valse rundt i stuen. 
Den røde tråden gjennom boken er er basisplagg/nøkkelplagg. Første del av boken er full av bilder , men for min del føler jeg at det blir litt mye tekst på slutten. Jeg har ingen problemer med å lese engelsk. Men når jeg leser om klær og stil. Liker jeg best å se på bilder. Det er sant som de sier , et bilde sier mer enn tusen ord. 

Hun har et sterkt fokus på basisplagg og siden hennes personlig stil er såpass klassisk , blir noen av antrekkene for ensformig for meg. Du blir også litt bedre kjent med Lauren og hennes forhold til stil og mote. Uten at det blir for personlig. Det er også mye fokus på det å kjøpe. For å sitere Lauren " If you love , buy it!" 

Fokuset er ikke like mye på personlig stil. Så boken for min del ble litt tørr. Jeg har aldri vært en
 " sminke" jente. Som bruker store summer på sminke og følger med på det nye som kommer. De går heller på klær og tilbehør. Så de tipsene var interessante. 

Konklusjon:
En fin bok om klassiske plagg. Men ikke de store overaskelsene. 

PS: Jeg syntes at hver og enkelt skal gjøre opp sin egen mening. Jeg har lest såpass mange " stil" bøker at jeg føler at de leser har lett for å gjennta seg i innhold. 

Nå gleder jeg meg til å få fatt på Whitney`s bok.

3 Kommentarer:

Anonymous Luisa sa ...

Fikk ikke mer lyst til å lese den nå.. Kanskje jeg skal lese Porter sin heller :)

22. mars 2011 kl. 05:39  
Blogger Jkaarud sa ...

Luisa: Håper jeg ikke har skremt deg fra å lese den. Dette var min personlig mening. Jeg har lest såpass mange stilbøker at de fleste gjentar seg. Jeg syntes det er viktig alle gjør opp SIN mening. Kanskje den passer bedre for deg? :D

22. mars 2011 kl. 07:46  
Anonymous tonje sa ...

vil ha den jeg også :)

22. mars 2011 kl. 13:09  

Legg inn en kommentar

<< Startsiden