07.09.2011

Twitter hysteri

Nå er det alt for lenge siden sist. Ikke mye har skjedd, men jeg har fått meg twitter konto. Har aldri vært noe særlig begeistret for twitter, men jeg kommer ofte på små setninger som passer bedre på twitter enn facebook. 

Jeg har i et halvt års tid følgt flere kjendiser og privatpersoner. Siden jeg er en veldig nyskjerrig person er det å snoke på twitter akkuratt nok til å tilfredstille det behovet. Jeg følger to, tre kjendiser, og jeg følger et par bloggere. Det beste med twitter er alle de vittige og noen ganger helt tilfeldige tingene ulike folk skriver. Og det er vanlighvis de mest hverdagslige tingene jeg ler best av. 

Nå har ikke jeg noen ambisjoner om flere tusen følgere, men hvis noen ute i den store verden leser det jeg skriver er det kjempe stas. Jeg må jo innrømme at jeg har et lite eksponeringsbehov. Det er jo derfor jeg begynte å blogge. Men jeg har en tendens til å få ting på hjernen. Som for eksempel; Nå skal jeg lære å fotografere, eller nå skal bli sikkelig flink i photoshop. Eller nå skal lage den kaken jeg har hatt lyst på i flere uker. Jeg klarer vanlighvis å sette meg inn i de ulike tingene, men det varer ikke lenge før jeg mister interessen og da er det noe nytt som gjelder. Og det gjelder også blogging.

Poenget er at i forhold til blogging så er twitter mye lettere å opprettholde. Så da tar det lengre tid før jeg blir lei. Nå er det min tur til å skrive alt for tilfeldig twitter oppdateringer.  Lenge leve Twitter.


Følg meg gjerne. Det er bare koselig. Eller ta en sniktitt når du har lyst.

1 Kommentarer:

Anonymous Charlotte K. sa ...

Sv: Ja, jeg er helt enig med deg i det du sier om at flere gutter burde ta standpunkt til dette. Trist å se at så få "stiller opp" for oss.

28. september 2011 kl. 13:19  

Legg inn en kommentar

<< Startsiden